Terug naar de startpagina
English Version Versión en Español Nederlandse Versie Version Française Deutche Version
Categorie Explorer  
Claim je GRATIS directory listing  

Vragen & Antwoorden
We zijn nog bezig met dit deel, maar het zal voltooien, voordat we live gaan!

Hier zijn enkele van de meer typische vragen beantwoord. Als u geen antwoord vinden op uw vraag, gelieve ons te vragen. Wij zijn meer dan blij om te helpen op welke wijze we kunnen.

Ik kan niet inloggen
Zorg ervoor dat u de correcte gebruikersnaam en wachtwoord combinatie gebruikt.
Als u niet weet wat uw gebruikersnaam en wachtwoord, neem dan contact met ons op en wij zullen alleen blij om u te helpen.

We verwijderen alleen accounts die in strijd met onze Servicevoorwaarden. Als dit is gebeurd, ontvangt u een bericht wanneer u probeert aan te melden door te zeggen dat uw account is vergrendeld.

Ik wil mijn wachtwoord te wijzigen
Om uw wachtwoord wijzigen, inloggen op uw account en zoek naar de koppeling Wachtwoord wijzigen. U zult uw huidige wachtwoord in te voeren voor de controle nodig, samen met je nieuwe.

Ik wil niet om te adverteren op PLN meer
U kunt uw rekening op elk gewenst moment. Log in op je account en selecteer 'mijn account' te sluiten. U kunt uw account ook te schorten vanaf de dezelfde link.
Als u een Premium-adverteerder bent, kunt u naar beneden dalen tot gratis lidmaatschap of om uw account volledig af te sluiten

Ik heb gezien dat de advertenties niet afkomstig zijn van Pinoso zien op de website
Bij de keuze van het gebied van dekking, hebben wij veel afgelegen plaatsjes zijn. Dit komt omdat veel van de bewoners veel van hun tijd doorbrengen in Pinoso, en denk aan Pinoso als centrum van hun activiteiten.

Als algemene regel geldt, zullen wij accepteren advertentie verzoeken binnen een straal van 25 km van het centrum van Pinoso. [Dit omvat La Romana, Chinorlet, Encebras, Casas del Señor, Cañada de Don Ciro, Ubeda, Salinas, Algueña, de la Cañada Lena, Barinas, La Solana, Rodriguillo, Cañada del Trigo, Torre del Rico, La Zarza, La Alberquilla , Lel, Paredón, Raspay, El Cantón etc] Wij zijn blij te rekken, maar niet met inbegrip van de steden van Yecla, Fortuna, Elda en Jumilla.

Sommige lijsten, zoals bijvoorbeeld die voor ziekenhuizen en regionale diensten zijn toegevoegd door PLN, en soms zal bedrijven en diensten van verder weg. Dit is de uitzondering, eerder dan de regel?
View Count: 1944
PLN & GetOnline España aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de advertenties. PLN & GetOnline España behoudt zich het recht voor om een advertentie die in strijd met onze richtlijnen te verwijderen. Geen aanstootgevend of verboden materiaal moet worden voorgelegd, en in reclame voor deze diensten zullen onmiddellijk worden verwijderd. Aanstootgevend materiaal moeten worden gemeld bij abuse@pinosolocal.net


© GetOnline España 2020